Horeca

verlichting

Altijd een passend lichtplan binnen uw horecazaak

Een optimale verlichting is voor een restaurant essentieel. Horeca verlichting is bepalend voor, zowel de uitstraling als sfeer in de horecazaak. De juiste verlichting voor horeca wordt bepaald door de juiste lichtkleur, lichtbundel, plaatsing en hoeveelheid licht.

Kennis en creativiteit op het gebied van horecaverlichting

xDoor onze ervaring op het gebied van horecaverlichting voor, zowel het hoge als lage segment bent u met uw verbouwing van uw restaurant of bijvoorbeeld bar bij ons bij het juiste adres. Door onze creativiteit op het gebied van horecaverlichting halen wij meer uit uw beschikbare budget. Het dna van uw horecaonderneming is de basis voor het ontwerp van een lichtplan voor uw horecaonderneming.

Horeca verlichting

Goede horeca verlichting

Goede verlichting voor horeca wordt gecreëerd door het spel van schaduw en licht. Deze twee elementen zorgen voor dynamiek en sfeer in uw restaurant of bar. Daarnaast bepaalt de “look and feel” van de gekozen armaturen of het lichtplan aansluit bij het horecaconcept. Door onze vele horecaprojecten kunnen we voor ieder budget een passend lichtplan voor horeca ontwerpen.

Een lichtplan voor uw horecaonderneming?

Wij begrijpen heel goed dat het moeilijk is om voor te stellen hoe het uiteindelijke resultaat van de horeca verlichting eruit komt te zien. Om deze reden ontwerpen wij voorafgaand het lichtplan. Dit is inclusief lichtberekeningen in de vorm van een 3D tekening van de verlichting voor uw horecaonderneming. Met behulp van deze 3D tekening zijn wij in staat een goede impressie creëren van het eindresultaat en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Indien het lichtplan voor uw horecaonderneming naar wens is, maken we een gedetailleerde werktekening voor de installateur. Hierdoor verloopt de montage gegarandeerd snel en soepel.

Na installatie komen we persoonlijk bij u langs voor het opleveren van het lichtplan. Ook richten wij de verlichting voor uw horecazaak optimaal voor u uit.

Horeca verlichting

Kennis en creativiteit binnen retail

De frisse en innoverende inzichten van ons creatieve ontwerpteam, creëren een meerwaarde ten opzichte van onze concurrentie. Ons uitgebreide klantenportfolio toont aan dat onze aanpak rondom verlichting gewaardeerd wordt in de markt. Zo werken we voor gerenommeerde spelers in de horeca en hebben we hier de nodige ervaring opgebouwd. Zo hebben we met succes lichtconcepten ontworpen voor onder andere: Tribeca, Zwart Wit Koffie en Lobster & Ox.

Is uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd en wilt u de horeca verlichting voor uw onderneming naar een hoger niveau tillen? Neem via het contactformulier onderin de pagina contact op.