Retail

verlichting

Een lichtplan voor uw winkels?

Retail verlichting waarmee winkelconcepten naar een hoger niveau worden getild

De verlichting voor winkels is een essentieel onderdeel van het totale retailconcept. Een goed lichtplan voor retail verlichting tilt het totale concept van een winkel naar een hoger niveau. Hiermee geven we producten of diensten de aandacht die het verdient. Daarnaast draagt professionele retail verlichting bij aan de duurzaamheid van de winkel, retailketen en/of horecagelegenheid.

Ontwerp verlichting voor winkels

Geen enkel lichtconcept voor verlichting retail is hetzelfde. Zo vraagt iedere winkel en/of concept om een nieuwe, frisse benadering. Het interieur, de ruimte, sfeer, vorm, kleur en stijl zijn essentiële elementen in een winkel. Deze elementen nemen wij daarom altijd mee in het ontwerp van verlichting voor winkels. Wel werkt Lichtstudio Helder volgens een vast proces:

Vanuit een eerste ontmoeting werken we toe naar een ontwerp. Binnen dit ontwerp beginnen we met het lichtontwerp voor uw ruimte. Dit aan de hand van een interieurtekening en uw wensen. Na het afronden van dit ontwerp visualiseren wij dit lichtplan, zodat de nieuwe situatie tastbaar wordt. Tijdens de realisatie verzorgt Lichtstudio Helder de volledige coördinatie en begeleiding van het lichtplan.

Na realisatie evalueren we gezamenlijk het verloop van het project en het eindresultaat. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Uiteraard blijven we na oplevering altijd beschikbaar voor vragen en onderhoud.

 

Kennis en creativiteit binnen retail

De frisse en innoverende inzichten van ons creatieve ontwerpteam, creëren een meerwaarde ten opzichte van onze concurrentie. Ons uitgebreide klantenportfolio toont aan dat onze aanpak rondom verlichting gewaardeerd wordt in de markt. Zo werken we voor gerenommeerde spelers in de retail en horeca en hebben we hier de nodige ervaring opgebouwd. Zo hebben we met succes lichtconcepten ontworpen voor onder andere: ANAC, KPN, Manfield en Simon Levélt.

 

Retail verlichting - men at work

Over Lichtstudio Helder

Het team van lichtstudio Helder bestaat uit vier ervaren lichtliefhebbers die u graag helpen uw doelstellingen te realiseren. Samen hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van lichtplannen. Mooie projecten ontwerpen is wat ons iedere dag weer energie geeft. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten. Wil je meer werk van ons zien? Neem onderstaand contact met ons op.